lørdag den 3. september 2011

Zion og nu Bryce Canyon ... det er stort!

Vi troede helt vi skulle være afskåret fra civilisationen de næste dage men nej, her er der Internet i Bruce Canyon ved General Store - herligt ikke at være 100% primitiv.

1.9.2011
Vi kørte fra syndens og lasternes by, som dog ikke rigtigt var vågnet.
Inden vi helt forlod byen handlede vi ind til de næste 5 dage i vildmarken i et stort nyt Target supermarked i det nordlige Las Vegas. Dog havde de ikke pålæg og grøntsager, men det var måske fordi vi var midt ude i ørkenen. Dåsemad og frost var der så nok af.
Det var flot at se hotellerne fra nordsiden af Las Vegas, der kunne vi rigtigt se at byen lå midt i ørkenen.
Turen gik gennem 3 stater fra Nevada, et kort stykke igennem Arizona og så til Utah.
Vi havde reserveret plads på Watchman Campground i Zion Nationalpark, som var en rigtig flot naturplads med høje bjerge på begge sider.
Vores plads på Watchman Campground
Vi tog en Shuttlebus til bunden af canyon'en og derfra gik vi Riverside Walk. Da stien ophørte krydsede vi vandet flere gange, og da vi så, at dem der kom tilbage var meget våde, vendte vi om og gik den flotte tur tilbage.
Vergin River

Til aftensmad var der Orangekylling, som skulle koges i posen i 12 minutter! Dejligt at nyde aftensmaden og se hvordan bjergene skifter farve efterhånden som solen går ned.

2.9.2011
Vi får virkelig noget ud af ferien - det er umuligt at sove længe i den her varme, og på pladsen i Zion var der dog skruet ned i forhold til Las Vegas.
I går havde vi betalt for at køre gennem en tunel godt 3 miles fra campingpladsen. Når bilen var af en vis størrelse, ville den modkørende trafik blive stoppet og vi kunne køre igennem midt på kørebanen, og så gik det bare fint!
Hele turen hertil var rigtig flot, selvom den første del til tider var lige lovlig spændende med serpentinersving.
Nu var ørken afløst med lidt mere grønt land og vandløb der snoede sig flot gennem landskabet.
Da vi havde funden campingpladsen - flot naturplads uden el, vand og afløb - spiste vi frokost og gik en tur ud i den fantastiske natur.
Fra dagens hike

Vi gik først ad Rim Trail og så ud i canyonen ad Quins Gardens Trail - det var helt fantastisk flot! - vi gik op til Sunset Point gennem Wall Street som var en sti der var lavet op gennem en klippespalte.
Nu kan det næsten ikke blive flottere - vi troede ikke Zion kunne overgåes, men jo det kunne det alligevel!
Klokken er nu 20:00 Amerikatid, og det er næsten ikke til at se tasterne mere og forbindelsen er ikke til at uploade flere billeder.

2 kommentarer:

kirsten sagde ...

Det ser superhyggeligt ud følger med hver dag.

Anonym sagde ...

Er baggrunden et rullegardin??. Sider i i virkeligheden i Aså ;). Hans