onsdag den 7. september 2011

Til Kingman ad Route 66

Så kom regnen efter at vi kun har set en meget lille byge i San Francisco. Det var ikke nogen vild regn med torden som skulle være ret vildt i Grand Canyon, men bare stille regn som var overstået, inden vi kørte.
Vi fik tømt spildevand og tanket lidt friskt vand på lige uden for campingpladsen og så var vi færdige til at køre sydpå og ud af nationalparken. Vi kørte mod Williams og kort derefter ville vi følge Route 66 og det gik helt som planlagt.
De første mange miles var vi ret alene på vejen men i byen Seligman var der liv - der var rigtig mange gamle bygninger der var lavet til små souvenier butikker med alt i Route 66, Elvis musik og Coca Cola og andet der hørte 50'erne til.

Der var flot udsmykket med gamle biler, benzinstandere og andre gamle effekter.
Seligman
Fra Seligman fortsatte vi og ville ha' gjort ophold i et par andre byer, men det viste sig at væe indianerbyer hvor der absolut ingenting skete.

Den ene af byerne, Peach Springs, var Hualapai indianernes hovedby. Vi havde også læst om Hackberry og det viste sig blot at være en enkelt butik, men den var også et besøg værd.
Hackberry

Inde fra butikken i Hackberry
Både i Seligman og Hackberry mødte vi et dansk rejseselskab der var på Harley tur med følgevogn. Vi fortsatte mod Kingman ad Route 66 og nu kom der lidt mere trafik. Vi var efterhånden lidt sultne og fandt en Pizza Hut men havde måske ikke lige tænkt over hvor meget 6" var - en frokostpizza, men vi havde jo heller ikke hiket i dag!
Vi fandt et indkøbscenter - godt nok ikke så velassorteret, som dem vi tidligere har set ved de større byer, men vi er også lidt langt ude.
Campingpladsen blev fundet og efter en meget venlig lejrchef havde hjulpet os på plads tog vi en øl og så gik vi i poolen - dejligt for der var rigtig varmt.
I aften har det været en rigtig lun aften, men nu er det ved at blive mørkt.
Vi ta'r en kop kaffe og deler resten af det kage vi købte i går: Danish cheese cake!
KOA Kingman

Ingen kommentarer: