torsdag den 8. september 2011

Så er vi nået til Barstow

Vi startede dagen med bad i Kingman - det er nu alligevel dejligt med en campingplads med bruserum, og på den her plads, er det bare ren luksus - både bad og toilet i samme rum! Og heldigvis var vi tidligt oppe, for 2 rum til det halve af campingpladsen, er nu ikke meget, så det var dem efter mig, der kom til at vente.
Vi havde fået at vide at vi kunne købe kaffe og varme bagels, men vi kogte nu det vand selv og fandt Nescafé og brød i skabet. Vi så flere komme med et krus kaffe - utroligt med en hel campingbus, at man så ikke koger vand selv?
Sidder lige nu i duften af kanelsnegle, som vi købte på rulle i det første Walmakt, vi handlede i. Da troede vi, at vi havde ovn, men det viste sig kun at være en microovn uden bageprogram - når alternativet er at lade det gå til spilde, så dufter de nu ret godt!

Nybagte kanelsnegle fra microovn
Da vi var færdige med morgenkaffen var jeg lige oppe at købe et kort over Route 66. Willy havde forinden forhørt sig om turen til Oatman, som kun lå godt 35 km. fra Kingman, hvis man valgte den gamle Route 66. De venlige folk på campingpladsen, ville dog fraråde os at køre denne vej, da det var en rigtig smal bjergvej med mange sving. Vi kørte ad vej 40 og derefter 66, og det var så i stedet næsten 130 km.

Flere steder på Route 66 er skiltet malet på vejen
Oatman var en rigtig hyggelig spøgelsesby, som var forladt af guldgravere. 3 gange om dagen var der en skudduel, men da der var næsten en time til næste duel, valgte vi at køre videre, efter vi havde set alle souvenier-butikkerne.

Oatman
Vi spiste frokost på Mc Donald i Needels, lige da vi igen var kommet til Californien. Vi kørte videre mod Barstow, og en del af vejen valgte vi at køre ad Route 66, og det er helt utroligt, at der findes så øde veje!

Route 66
Jernbanen og Route 66 gik parallelt under hele turen og undervejs passerede vi mindst 10 togsæt med 4 - 5 lokomotiver foran og de var alle kilometer lange. På et tidspunkt kom vi til en jernbaneoverskæring, hvor vi skulle stoppe for toget, og Willy nåede fint på toilettet imens!

5 lokomotiver til at trække kilometervis af godsvogne
Inden vi kom til campingpladsen kørte vi til endnu en spøgelsesby. Det var Calico, som ligger meget tæt på campingpladsen. Desværre var der ikke så mange besøgende, og de fleste ting var ved at lukke ned da vi kom, men vi fik et fint indtryk af den forladte mineby.

Calico
Det har hele dagen været rigtig varmt - syntes faktisk det har været den varmeste aften vi har haft i ferien. Kan se, at DMI siger, at det har været over 35 grader og omkring 28 grader her ved 22-tiden, så ikke så sært at vi sveder ...

... og så i morgen, så tager vi den sidste kuvert med ruten til Los Angeles - hvor er ferien gået hurtigt, men hvor har vi alligevel også oplevet utroligt meget, og der er heldigvis LÆNGE til søndag, hvor vi flyver hjem.

1 kommentar:

Karin sagde ...

Man glemmer helt, hvor lange togene er. Men ja, man kan nå en helt masse, hvis man skal holde tilbage for sådan et.

Nyd den sidste korte tid på turen, det er nogle fantastiske oplevelser I får med jer hjem.