torsdag den 1. september 2011

En hel dag til Las Vegas

Man er vel rigtig turist og langt væk hjemmefra, når man tror man kan nå Las Vegas på en dag - og når jeg ser på Willy lige nu, så tror jeg vi har fået rigeligt af den helt vandvittige by i en overdreven varme hele døgnet.
Efter morgenmaden blev vi enige om at købe en 24 timers busbillet, og så først køre til det gamle Las Vegas og Las Vegas Fasion Outlets North og senere på dagen køre til det sydligst hotel og så gå hjemad gennem hoteller og evt. ta' bussen det sidste stykke hjem.
Men ÆV, planen blev ikke overholdt. Jeg fik det rigtig dårligt og kunne ikke se, da vi var kørt med bussen og vi kørte hjem igen, da vi lige havde rundet Downtown på 5 minutter. Willy gik i poolen på campingpladsen og jeg sov 3 - 4 timer. Vi spise en mad og så fulgte vi eftermiddagsplanen og så casinoer og hoteller og diverse butikker med suvenirer, M & M´s, Coca Cola og mange, mange andre ting. Vi spise buffet på Flamingo og gik ud og tog bussen hjem.
New York New York
Frihedsgudinden i Jelly Bean
M & M's butik
Tasker i M & M's papir
Sæbeboblemaskine
Hård bydag - så har vi lige 5 afslappende dage i ren natur: Zion nationalpark, Bruce Canyon og Grand Canyon - vi har ingen internet før vi kommer til Kingman den 6. september.

Ingen kommentarer: