søndag den 21. august 2011

Så kom dagen før dagen

Så nåede vi til ferien - Willy holdt ferie fra torsdag og jeg holdt fredag eftermiddag - SKØNT !!Vi havde en lidt travl starte på ferien, men godt vi ikke var det foruden! Sue, Alan, Lynda og Peter fra Kempston i England og Vivi og Orla kom fredag aften kl. 19:00, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Sue og Alan boede hos os og lørdag mødtes vi igen kl. 12:00 ved Vivi og Orlas båd i Vestre Bådhavn.
Lynda og Sue
Orla havde lavet planen, at mændene sejlede til Hvorup Bådehavn først med sejl, mens pigerne fandt et sted og spiste frokost. Efter frokost på "Vi 2" kørte vi til Hvorup Bådehavn, hvorefter Alan, Peter og Willy kørte tilbage til Aalborg og spiste frokost på Søgårds Bryghus. Orla sejlede pigerne tilbage igen med motor og vi nåede broen til kl. 15:00.
Orla, Peter, Alan og Willy
Vi mødtes ved Vestre Bådhavn igen, hvorefter vi kørte hjem til Vivi og Orla, hvor vi havde vores fantastiske madaften efter at Hanne og Frede var kommet. Det var en herlig aften, med meget snak om alt, og hvor de engelske gloser blev støvet af. Sue og Alan overnattede til i dag og efter morgenmaden, som vi sad lidt længe over, kom Lynda, Peter, Vivi og Orla forbi og alle 6 havde planer om en tur til Skagen.
Vi gik nu igang med at pakke og bage lidt boller da Lukas, Oliver, Karin, Uffe, Rikke, Michael, Marie, Thomas, Kirsten, Hans og mor kom forbi til kaffe og det lykkedes næsten at tømme køleskabet.
... og lige nu, ja så skal der pakkes færdigt og i seng, så vi kan kører tidlig i morgen - flyet går kl. 6:45 med tjek-in inden kl. 6:00.

Ingen kommentarer: