søndag den 28. august 2011

Så er vi i Yosemite og ikke helt uden opgaver

Så havde vi igen en dag, hvor vi skulle skifte campingplads, men i dag skal vi ikke kører så langt - under 400 km. i hvet fald.
Willy snakker med Mette
Inden vi kørte skulle vi lige tjekke om Viber virkede på Willys telefon og det gjorde det - gratis telefon over trådløst netværk ... jamen altså  bare det at det virker;-)
Jeg havde skrevet 2 postkort, lige efter vi havde været i Solvang og fandt først nu frimærker til dem, lige inden vi forlod campingpladsen, og nu er de endelig sent.
I går ville vi ha' besøgt et Outletstore Center i Petaluma - meget kort afstand fra campingpladsen, udsatte det til i dag og sprang alligevel over og blev enige om at kører indenom, hvis vi fandt et undervejs til Yosemite.
Undervejs spiste vi frokost ved en motorvejsafkørsel hvor der var rigtig mange butikker og burgerlignene kæder - vi valgte en burger fra Carl's Jr. - Willy en traditionel og jeg fik en Guacamole Bacon burger. Vi så lidt i butikker der men der var ikke det helt vilde at komme efter - det første vi kun kom til indgangen i var noget i stil med Bauhaus, og det har vi jo ikke meget at bruge til når det er begrænset hvor mange kilo vi må ha' med hjem.
Vi fandt ingen Outlet Store på vej herned men har også rigelig med tid til at finde det senere.
Det første stykke vi kørte på var store områder med majs, grøntsager, frugttræer og vin og det sidste stykke mod Mariposa var meget tørt og øde.
Så er det næsten ikke farligt at køre i en STOR bil!
Vi fandt campingpladsen og fik at vide at den rundtur vi ville ha' kørt i morgen til Yosemite er lukker på vej 140 i nærheden af campingpladsen og vi skal i stedet køre en meget længere vej derind og ud igen den samme vej.
Da Willy skulle koble bilen til var slangen til spildevand væk! Holderen med slange havde vi tabt undervejs. Heldigvis fandt vi en slange + kobling i campingbutikken og vi må nu se om Cruice America refunderer de knap 30 $.
UHMMM .... en kop is fra fryseren - Vaniljeis med Oreo kiks i
Inden aftensmaden tog vi en svømmetur i poolen og det var dejligt for vi er noget kogte fra i går i San Francisco.
Der kom nogle megt iriterende fluer, da det blev mørkt, og vi sidder nu inde og håber at vi har fået dem alle udryddet inden vi skal i seng.

Ingen kommentarer: